3. lépés
Próbaoldal, ahol mindenkinek joga van egy oldalhoz... ameddig le nem törli valaki...
Az elkészített oldalt WebFTP-vel lehet feltölteni és ha szükséges, megváltoztatni
  
 1. lépés
2. lépés
Home
4. lépés
...az oldalak     
 

Aki megtanulta a HTML nyelvet, annak érdektelen a programunk. De azoknak is érdekes lehet ajánlatunk. Tudását felhasználva, az elkészített és szerverünkön elhelyezett weboldalt, megmutathatja vevőkörének, üzleti parnereinek esetleg csak barátainak, vagy szükebb ismeretségi körének. A http://proba.budapesti.info címzésre feltett oldal (arra kérünk mindenkit, hogy az elkészített oldalt és az ide tartozó garafikákat, fotókat.egy külön mappába kopírozza át!), két hónapon keresztül marad fent ez alatt az idő alatt az oldalakat megtekintő látogatók szavazhatnak a legjobb oldalra. Az újonnan elkészített és megnyitott mappa tulajdonosa megírja nekünk, mi a neve a mappának, mi pedig "...az oldalak" listánkra belépőlinket aktíválunk új weboldalához. Minden hónap végén, a legtöbb szavazatot elért oldal tulajdonosa jogot nyer egy év időtartamra, szerverünkön, ingyenesen elhelyezni weboldalát. Mindenki nem nyerhet, a két hónap leteltével  töröljük a régebbi weblapokat, de kívánságra - némi havidíj ellenében továbbra is tudjuk biztosítani a szükséges nagyságú webhelyet (Info: http://webiroda.bpest.com [Hosting] + [Design])

A programunkkal generált oldalhoz tartozó képek az "images"-mappába, egy esetleges külső CSS fájl pedig a "styles"-mappába kerül. Ezt a két mappát az oldallal együtt be kell másolni a "/probaoldal-x" alá.
Természetesen ez a név az ön által választott név lesz, pl:
/autosiskola
A böngészőn közvetlen címként meghívható oldal: http://proba.budapesti.info/autosiskola.
Ha a mappa nem létezik, akkor a "
404"-es hibajelzés jelenik meg a böngészőn, ha már valaki "kibérelte" a nevet, és az elkészített weboldal neve "index.htm" akoor a cím beírásakor a böngésző megjeleníti az oldalt. pl http://proba.budapesti.info/peldaoldal.