2. lépés
Próbaoldal, ahol mindenkinek joga van egy oldalhoz... ameddig le nem törli valaki...
Az elkészített oldalt WebFTP-vel lehet feltölteni és ha szükséges, megváltoztatni
  
 1. lépés
Home
3. lépés
4. lépés
...az oldalak     
 
Egy weboldalt persze el kell készíteni, tudni kell, hogy mit akarunk megjelentetni, milyen képek kerüljenek fel az oldalra és mit tartalmazzon a beirt szöveg.
Egy jó grafikai, esztétikai érzékkel megáldott ember hamar rájön, hogy öt perc alatt nem készül el az oldal, vagy nem úgy néz ki ahogy azt látni szeretné. Ha pedig az elkészített oldalt egy másik kompjuteren nézi, esetleg egész másként fog mutatni mint a saját gépén.

Hát ez az - a fantáziát nem szabványosították. A világhálón már léteznek szabályok, felhasználható szabványok, betartandó kötelességek, de ez csak egy nagyon lazára engedett gyeplő. Nem is baj, maradjon is így. A gond ott kezdődik, hogy fantáziánk határtalan, de azt csak akkor leszünk képesek jól prezentálni, ha - idővel - megszereztük mellé a tudást is.

Egy weboldalt készítő program megkönnyíti nekünk a munkát, segítségével pontosan, áttekinthetően építhetjük fel az oldalunkat, folyanatosan ellenőrizhetjük és tetszés szerint változtathatjuk a külalakot. Ha mindezt a forráskód megírásával szeretnénk elérni, akkor először meg kell tanulnunk programozni. Szép szakma, szükség van olyan emberekre akiknek ez a hivatásuk, de őket meg kell fizetni.
A tölünk letölthető ingyenes program egy alternatív megoldás. A programtelepítés után csak a minimális adatmezők kitöltése, egy-két grafika vagy kép kiválasztása szükséges, valamint az elkészített adat elmentése marad.
A program (5,3MB) innen is letölthető, a programtelepítésről és annak használatáról itt ugyancsak taláható bővebb információ. A program használata ingyenes, de kérjük, a bal alsó sarokban található képet amelyik a www.bpest.com weboldalra mutat, ne távolítsa el a generált oldalról.