1. lépés
Próbaoldal, ahol mindenkinek joga van egy oldalhoz... ameddig le nem törli valaki...
Az elkészített oldalt WebFTP-vel lehet feltölteni és ha szükséges, megváltoztatni
  
 Home
2. lépés
3. lépés
4. lépés
...az oldalak     
 
Hova kerül az oldal egy Webszerveren és milyen feltételeket kell biztosítani a világhálón való megjelenése és biztonságos üzemeltetése érdekében?

Teljesen mindegy, hogy hol van ez a hely. A Webszerver lehet Magyarországon, valahol Európában, Amerikában, egy csúcstechnológiával kiépített szerverteremben, vagy egy pince sarkában. Ami fontos, hogy biztonságosan üzemeljen és nagysebességü kábelhálózatba legyen bekötve. Fontos az egyszerü, könnyü kezelhetőség és - nem utolsósorban - megfizethető legyen a bérleti díja. A technika a mai világban legyen a technikus gondja. A bérlőket a megbízhatóság és a megfizethetőség érdekli. Valahol meghúznak egy határt;
- Mennyit ér meg nekem - nekünk egy tárhely. Mekkora helyet béreljünk, mi tartozzon bele, mire nincs igény és mi az amire okvetlenül szükségünk van.
- Megbízható a tárhely bérbeadója, technikailag biztonságos, milyenek a jogaink és mire kötelez minket, amit be kell tartanunk, legyen ez jogi vagy etikai vonzatu. Olcsó tárhelyeknél mi történik akkor, ha bővíteni szeretnénk bérelt helyünket vagy másik szerverre akarjuk költöztetni weboldalunkat. Nagyon sok bérlőt ért már ilyenkor kellemetlen meglepetés.

Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a jó munkát, a biztonságos üzemeltetést, az elérhetőséget és a figyelmes kiszolgálást a megbízható partnert ma is érdemes megfizetni. Ha önnek ez nem fontos, akkor önnek a saját munkája sem fontos.

Az 1. lépés a biztonság, a felelősségteljes munka és mindenkori megbízhatóság. Mi ezt nyújtjuk önnek - önöknek, és tesszük ezt szolid, kifizethető árfekvésben.